Zomerse temperaturen, dat vraagt om een ijsje! En dit ijsje kan je zowel als tussendoortje eten, of gewoon als ontbijt. Hoe zalig is dat niet?
Dit gezonde ijsje, ook wel nicecream genoemd, is gemaakt op basis van banaan en mango. Het bevat geen suiker en is ook volledig lactosevrij én vegan.
Wat heb je nodig?
- Blender
Ingrediënten voor 2 porties:
- 2 bevroren banaan (in stukjes)
- 200 gram mango uit de diepvries (in stukjes)
- 150 ml Kokosmelk
- Kokosvlokken
- Pistachenoten
Hoe maak je de nicecream?
- Voeg de stukjes banaan, mango en de kokosmelk in de blender
- Blend op de ijsstand op je blender of gebruik een krachtige stand. Tijdens het blenden gebruik je best een stamper om het fruit af en toe naar beneden te duwen.
- Schep het ijs in 2 kommetjes en werk af met kokosvlokken en pistachenoten.
Laat het smaken!
Recept gemaakt in opdracht voor De Notenshop.