Over

Hallo, ik ben Tine. Een dertiger uit West-Vlaanderen.

Ik hou van chocolade, fotografie, konijnen, mijn kat en uiteraard ook van mijn lief πŸ˜‰

Ik probeer er een gezonde levensstijl op na te houden, al dat is niet altijd gemakkelijk. Ik hou van lekker eten, gezond eten, maar ook ongezonde dingen worden naar binnen gespeeld. πŸ˜‰
Tot enkele jaren geleden at ik voor 90% ongezond, junkfood. Ik at enkel wit brood, zo goed als geen groenten, veel snoep & koekjes, gemakkelijke kant en klare maaltijden, pizza’s, …
Ik vond dat het tijd was voor verandering en ben stilaan beginnen overschakelen op een iets gezondere voeding. Ik leerde andere dingen eten en begon beetje bij beetje te koken. Sinds enkele maanden ontdekte ik ook de boeken van Sandra Bekkari. Sindsdien is een wereld voor me open gegaan en ben ik graag beginnen koken. (Nooit gedacht dat ik dit ooit ging zeggen).
Makkelijke recepten, gezond, puur en heel lekker. Natuurlijk laat ik me ook nog eens gaan en eet ik wel eens teveel chocolade, een koekje of een ijsje, maar dat hoort er bij!

In de mate van het mogelijke probeer ik ook af en toe te sporten. Ook al sport ik eigenlijk niet graag… Elke keer ik ga sporten is het een hele opgave om effectief eraan te beginnen. Het voelt als een verplichting. Ik doe Swiss Jump, Infraligne en sinds kort ook yoga. Yoga is voor mij apart verhaal, dat is het enige wat ik tot nu toe echt graag doe. Elke week vertrek ik met plezier naar de yoga les. πŸ™πŸ»