Niets lekkerder dan een zelfgemaakte vissalade voor op de boterham. Je kiest zelf wat je erin doet, alles wat je lekker vindt en helemaal vers, zonder een vette mayonaise.
Ik werk af met frisse stukjes appel, heerlijk op een toast of stokbroodje.
Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Zalmsalade met verse zalm
Lekker op een toast, beleg met de zalmsalade en extra stukjes appel.— Bekijk ook de tips onderaan en het artikel mealprep met zalm om dit recept samen te maken met 2 andere recepten en maak drie in één.
Ingrediënten
- 1 zalm +/- 170 gram
- 1/4 appel granny smith
- 1 tl mosterd
- 2 tl yoghurtmayonaise
- Dille
- Citroen
- 1 el Za'atar
Instructies
- Besprenkel de zalm met wat citroensap en voeg de za'atar toe.
- Bak de zalm gedurende 10 minuten in de oven op 180 graden. Laat daarna de zalm afkoelen.
- Snijd de appel in fijne stukjes
- Breek de zalm in stukken. Doe in een kommetje en voeg de mayonaise, mosterd, stukjes appel en verse dille toe.
Notities
Dit recept maakt deel uit van een mealprep. De oven kan gebakken worden samen met andere ingrediënten waardoor je 3 recepten in één keer kan maken. Bekijk hier de volledige mealprep.