Gezonde kant-en-klare granola van Xavies’

3.9K

Het liefst maak ik het zelf mijn granola, maar soms is daar gewoon de tijd niet voor.

Als je gezond wilt eten, neemt dat ook echt veel tijd in beslag. Sommige zeggen misschien van niet, maar toch is het zo 🙂 Zelfs al ben ik nog zo georganiseerd met weekplanningen en boodschappenlijstjes, het blijft een tijdrovende bezigheid.
Ok, granola maken duurt niet lang, maar naast granola wil je ook nog gezond koken, gezonde tussendoortjes zelf maken, als het ook nog even kan zelf je brood bakken, …
Om nog maar te zwijgen dat ik ook tijd wil vrijmaken om te sporten en te bewegen, want ook dat hoort bij een gezonde levensstijl.
Het hoeft niet allemaal veel tijd in te nemen, maar als je alles op telt, ben je heus wel veel tijd “kwijt” aan je gezonde levensstijl.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een kant en klare, maar toch gezonde granola. Ik kwam terecht bij Xavies’ granola.
Zij hebben een aanbod van granola’s met 0% suiker en ook gezoete granola’s.
Mijn voorkeur ging naar de ongesuikerde versie, maar al zijn de gezoete granola’s ook best wel gezond. In je eigen granola doe je ook honing of agave, toch? De meeste van hun granola’s zijn ook SANA.
Intussen heb ik hier 3 smaakjes liggen:
– Pure toasted seeds met 0% suiker
– Double Chocolate
– Kokos-kaneel
Vandaag testte ik de Pure toasted seeds uit. Bij het openen van de zak kwam al meteen een heerlijke geur vrij. Wauw, meteen zin om te proeven!
xavies granola
De granola bestaat uit verschillende pitten en zaden zoals lijnzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, hennepzaad en chiazaad. Ze hebben er ook een eigen huisgemaakte spice blend aan toegevoegd. Heerlijk!
Ik eet mijn granola het meest met yoghurt en fruit. Een ideaal ontbijt om er de hele voormiddag mee gevuld te zijn! Chiazaad helpt ook om je een verzadigd gevoel te geven.
Voor mij is deze granola van Xavies’ alvast geslaagd! Ben zeer benieuwd naar de andere versies. Binnenkort meer daarover! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close