De rabarber in de tuin groeit enorm, het is nu echt het rabarber seizoen, dus hoog tijd voor een rabarber receptje.
Ik maakte een super eenvoudige rabarber-aardbei taart met kruimeldeeg. Ik gebruikte een kleine vorm, voor 4 personen. Hierdoor had ik teveel met één vel kruimeldeeg. De rest gebruikte ik als decoratie op de taart.
![snelle en makkelijke rabarber aardbei taart](https://www.innersparkle.be/wp-content/uploads/2022/05/snelle-en-makkelijke-rabarber-aardbei-taart.jpg)
Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Makkelijke rabarber-aardbei taart
Snelle en makkelijke rabarber-aarbei taart met kruimeldeeg
Ingrediënten
- 1 vel kruimeldeeg
- 130 gram rabarber in stukjes
- 130 gram aardbeien in stukjes
- 30 gram zusto of suiker
- 15 gram bloem
- 3 el amandelmeel
Instructies
- Verwarm je oven voor op 180 graden.
- Meng de rabarber, aardbei, bloem, zusto en 2 eetlepels van het amandelmeel.
- Leg de kruimeldeeg in je vorm en duw goed aan. Knip het teveel aan deeg weg en hou opzij voor de afwerking.
- Strooi het overige amandelmeel over de bodem van je taart.
- Voeg daarna het mengels toe.
- (Optioneel) Duw enkele figuurtjes uit de restjes van je kruimeldeeg en leg deze op je taart.
- Bak 30 minuten op 180 graden.
Maak je deze snelle en makkelijke rabarber-aardbei taart ook eens?
Tag mij op sociale media (@innersparkle.be op Instagram of Innersparkle op Facebook). Ik zie graag jullie resultaten en ik feature je foto op mijn stories.