Chocolade ganache taartjes – recept

205

Deze taartjes zijn gemaakt met een voorgemaakte bodem. Dit zorgt ervoor dat ze super snel klaar zijn. Ideaal voor als je last minute mensen over de vloer hebt voor de koffie.

Maak je de bodems liever zelf, dat kan natuurlijk ook!

Nog geen beoordelingen

Vond je het lekker?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Chocolade ganache taartjes

Heerlijke chocolade ganache taartjes met voorgemaakte bodempjes = super snel klaar
porties 6 taartjes
Bereidingstijd 5 mins
Tijd om af te koelen 30 mins
Totale tijd 35 mins

Ingrediënten

  • 6 voorgemaakte taartbodems verkrijgbaar van Jos Poell – o.a. bij AH
  • 50 ml kokosmelk
  • 5 gram pure cacao
  • 60 gram pure chocolade
  • 1 el ahornsiroop
  • 1 mespunt vanillepoeder
  • kokosvlokken optioneel

Instructies

  • Voeg de kokosmelk, cacao en het vanillepoeder toe in een steelpannetje en kook 5 minuten
  • Zet het vuur af en voeg de chocolade en ahornsiroop toe en meng goed.
  • Giet in de vormpjes.
  • Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.
  • Werk eventueel af met kokosvlokken.
Gerecht: Dessert, Tussendoortjes, Zoetigheden
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Chocolade, Comfort food, Dessert, Taart

Meer inspiratie en eenvoudige recepten zoals deze chocolade ganache taartjes?

social shareVolg mij op Instagram @innersparkle.be voor meer inspiratie en snelle, eenvoudige recepten.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating




Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close