Deze taartjes zijn gemaakt met een voorgemaakte bodem. Dit zorgt ervoor dat ze super snel klaar zijn. Ideaal voor als je last minute mensen over de vloer hebt voor de koffie.
Maak je de bodems liever zelf, dat kan natuurlijk ook!
Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Chocolade ganache taartjes
Heerlijke chocolade ganache taartjes met voorgemaakte bodempjes = super snel klaar
Ingrediënten
- 6 voorgemaakte taartbodems verkrijgbaar van Jos Poell – o.a. bij AH
- 50 ml kokosmelk
- 5 gram pure cacao
- 60 gram pure chocolade
- 1 el ahornsiroop
- 1 mespunt vanillepoeder
- kokosvlokken optioneel
Instructies
- Voeg de kokosmelk, cacao en het vanillepoeder toe in een steelpannetje en kook 5 minuten
- Zet het vuur af en voeg de chocolade en ahornsiroop toe en meng goed.
- Giet in de vormpjes.
- Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.
- Werk eventueel af met kokosvlokken.
Meer inspiratie en eenvoudige recepten zoals deze chocolade ganache taartjes?
Volg mij op Instagram @innersparkle.be voor meer inspiratie en snelle, eenvoudige recepten.