Chocolade-kokos cake – recept

769
5 van 1 beoordeling

Vond je het lekker?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Chocolade-kokos cake

Heerlijk smeuïge cake, makkelijk te maken
Bereidingstijd 5 mins
Kooktijd 45 mins
Rusttijd 1 hr

Ingrediënten

  • 150 gram bloem
  • 150 ml kokosmelk uit blik
  • 150 gram suiker
  • 150 gram boter
  • 50 gram geraspte kokos
  • 25 gram pure cacao poeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 2 eieren
  • snuifje zout

Instructies

  • Doe de geraspte kokos in een kommetje en overgiet met de kokosmelk. Laat dit mengsel minimum een uurtje staan.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Meng alle droge ingrediënten goed onder elkaar.
  • Smelt de boter even kort in de microgolfoven.
  • Voeg de eieren, boter en het kokosmengsel toe aan de grote ingrediënten.
  • Meng goed.
  • Giet uit in een cakevorm. Gebruik je een silicone vorm, dan hoef je geen vetstof of bakpapier te gebruiken. Heb je een andere vorm, gebruik dan wat bakpapier om straks makkelijk de cake uit de vorm te halen.
  • Bak 45 minuten op 180 graden.
Gerecht: Dessert, Tussendoortjes
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Cake, Chocolade

Maak je deze makkelijke en smeuïge chocolade cake ook eens?

social shareTag mij op sociale media (@innersparkle.be op Instagram of Innersparkle op Facebook). Ik zie graag jullie resultaten en ik feature je foto op mijn stories.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating




Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close