Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Chocolade-kokos cake
Heerlijk smeuïge cake, makkelijk te maken
Ingrediënten
- 150 gram bloem
- 150 ml kokosmelk uit blik
- 150 gram suiker
- 150 gram boter
- 50 gram geraspte kokos
- 25 gram pure cacao poeder
- 1 tl bakpoeder
- 2 eieren
- snuifje zout
Instructies
- Doe de geraspte kokos in een kommetje en overgiet met de kokosmelk. Laat dit mengsel minimum een uurtje staan.
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng alle droge ingrediënten goed onder elkaar.
- Smelt de boter even kort in de microgolfoven.
- Voeg de eieren, boter en het kokosmengsel toe aan de grote ingrediënten.
- Meng goed.
- Giet uit in een cakevorm. Gebruik je een silicone vorm, dan hoef je geen vetstof of bakpapier te gebruiken. Heb je een andere vorm, gebruik dan wat bakpapier om straks makkelijk de cake uit de vorm te halen.
- Bak 45 minuten op 180 graden.
Maak je deze makkelijke en smeuïge chocolade cake ook eens?
Tag mij op sociale media (@innersparkle.be op Instagram of Innersparkle op Facebook). Ik zie graag jullie resultaten en ik feature je foto op mijn stories.
heerlijke cake , vrijdag gemaakt met glutenvrije bloem ,als mijn man het heerlijk vind dan echt een topper 🙂
oh zo fijn om te lezen!