Een eenvoudig hapje die iedereen lekker vindt? Yes, deze smashed potatoes met kruidendip zijn om van te smullen!
Ze zijn lekker crunchy… beter dan chips!
Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Crunchy smashed potatoes met kruidendip
Een eenvoudig hapje die iedereen lekker vindt
Ingrediënten
Voor de smashed potatoes
- 500 gram krieltjes
- 2 el olijfolie
- specerijen naar keuze Tip: paprika poeder en happy roots van Mill & Mortar
Voor de dipssaus
- 125 gram Boursin zacht en romig kruiden
- 2 el natuuryoghurt
- 1 handvol basilicum
- Peper
- lookpoeder
Instructies
- Kook de krieltjes 20 minuten en verwarm de oven voor op 190 graden.
- Maak intussen de kruidenolie voor op de krieltjes. Neem hiervoor 2 eetlepels olie en kruid naar keuze met bvb paprika poeder, …
- Ook de dipsaus kan je al maken. Neem hiervoor de Boursin, de basilicum, peper, lookpoeder en de natuur yoghurt en mix met een staafmixer fijn.
- Als de aardappelen gaar zijn, giet af en dip even droog.
- Leg ze op een bakplaat en druk ze plat met een glas.
- Smeer in met de kruidenolie en bak 20 à 30 minuten tot ze crunchy zijn.
Meer inspiratie en snelle recepten zoals deze smashed potatoes?
Volg mij op Instagram @innersparkle.be. Vind er ook de video voor deze smashed potatoes.