Perfecte lunch als je niet veel tijd hebt. Deze maakte ik in mijn lunchpauze tijdens het thuis werken. Dit is dus zo klaar!
Ingrediënten
- Volkoren brood
- Een klein bakje (gesneden) champignons
- Hummus naar keuze
- Olijfolie
- Zout, peper
- Kruiden naar keuze, bvb platte peterselie
Hoe maak je deze toast champignon?⠀
⠀
• Snijd de champignons in schijfjes of nog sneller, gebruik voorgesneden schijfjes champignons. ⠀
⠀
• Bak in de pan met wat olijfolie en peper. ⠀
⠀
• Besprenkel enkele sneetjes volkoren brood met wat olijfolie en bak het brood krokant in de pan. ⠀
⠀
• Beleg de toasts met hummus (ik gebruik de klassieke hummus van Albert Heijn uit de versafdeling) en doe daarbovenop de champignons. ⠀
⠀
• Werk af met wat kruiden. Ik strooi er ook nog wat Salts of Hearts overheen van Mill & Mortar als vervanging voor zout. ⠀
⠀
Smakelijk 😋
⠀
Recept gebaseerd op recept van Healthy Habits Celien