Hello Fresh, mijn eerste ervaring met een food box + 45 euro korting

3.4K

Kortingscode onderaan šŸ™‚

Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om een Hello Fresh box te testen. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! Ik twijfelde er al een tijdje over, dus EINDELIJK zover om Hello Fresh eens uit te proberen.

Je kan kiezen uit verschillende boxen: de original, quick & easy en de veggie box. Ik koos voor de original box en ruilde Ć©Ć©n gerechtje om uit de quick & easy box. Heel erg leuk trouwens dat je gewoon gerechten kan wisselen. Als je iets niet lust is er dus een alternatief. Optioneel kan je ook nog kiezen voor een dessert of een extra fruitbox, maar dat heb ik niet gedaan.

ingrediƫnten hello fresh

Ik kreeg al snel een mailtje met wanneer men zou leveren, afgelopen maandag rond 16u20. Ik had al vaak gehoord dat de boxen niet op tijd kwamen, dus ik had er een beetje schrik voor, maar jawel, maandag iets voor 16u20 ging de deurbel en was de box daar. Het tijdstip kan je zelf kiezen, tussen bepaalde uren. En op voorhand kreeg ik ook nog een smsje. Netjes afgehandeld dus.

De ingrediƫnten zien er allemaal mooi vers uit en alles zit mooi verpakt per recept. Mijn box bevatte 3 maaltijden, dus 3 doosjes met alle nodige recepten. Handig, dat is ook niet meer zoeken naar de ingrediƫnten. Gewoon de doosjes zo rechtstreeks de koelkast binnen en uithalen wanneer nodig.

De 3 recepten

Romige pasta met kipgehaktballetjes

hello fresh kippegehaktballetjes

Voor mij viel deze het beste in de smaak. Er zat ook postelein bij, waar voor ons een onbekende groente was. Altijd fijn om nieuwe dingen uit te proberen. Komt hier zeker nog eens op het menu. Iets minder gezond met de creme fraƮche, maar dat namen we er graag eens bij. Het is ook niet iets wat alle dagen of wekelijks op het menu zou komen.

Zalmfilet met Aziatische aardappelsalade

zalmfilet hello fresh

Een iets meer ‘gewoon’ recept, waar zowel ik als vriendlief niet van weggeblazen werden. Dit tegenover de andere recepten die we echt wauw vonden en waarbij we dachten, die maken we nog eens. Bovenstaand gerechtje zullen we niet meteen terug op het menu zetten.

Parelcouscoussalade met Duits biefstuk

parelcouscous hello fresh

Alweer een topper. Zeker met de parelcouscous, omdat dit iets is wat voor ons ook nieuw was. Ook de dressing met pesto viel erg in de smaak.

Mijn conclusie

De gerechten zijn niet allemaal even gezond. Maar ook als ik gewoon kook, volg ik ook niet altijd de SANA methode. Het is mijn 20% dan, zeg maar šŸ˜‰ Ook kan je er zelf wat mee spelen. Bij Ć©Ć©n gerecht moest mayonaise, samen met de dressing, maar dat heb ik dus niet gedaan.

De box zelf vind ik nogal prijzig. Maar je krijgt er ook het gemak bij natuurlijk.

Voor mij de voordelen op een rijtje:

  • Niet meer nadenken wat je moet eten – ja, dat is soms lastig hier thuis šŸ˜‰
  • Je hoeft de boodschappen niet meer zelf te doen
  • Alles staat netjes beschreven op de recept fiches hoe je het recept moet maken
  • Eenvoudig om te bestellen en even eenvoudig om terug stop te zetten of even te pauzeren.
  • Je leert nieuwe dingen eten

Ik zal het zeker overwegen om nog nog eens een box te laten leveren.

45 euro korting op jouw Hello Fresh box

Krijg uitzonderlijk 45 euro korting op jouw eerste 3 Hello Fresh boxen. Code enkel geldig voor nieuwe klanten! Je krijgt 25 euro op de eerste box + gratis verzending en 10 euro op box 2 en 3.

Bestel je box via deze link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Innersparkle Ā© Copyright 2022. All rights reserved.
Close