Voor de Fairtrade week mocht ik van Delhaize enkele Fairtrade producten testen, waaronder chocolade & bananen.
Laat die 2 nu net eens goed met elkaar combineren.
Hoe maak je de banaan ijspralines?
Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Banaan ijspralines
Een fris en overheerlijk tussendoortje
Ingrediënten
- 100 gram pure chocolade 70%
- 2 bananen
- 1 eetlepel kokosolie
Instructies
- Snijd de bananen in gelijke stukjes
- Vries ze in voor een uurtje
- Laat de chocolade smelten samen met de kokosolie
- Dip de stukjes banaan in de chocolade
- Steek ze daarna opnieuw voor minimum een half uurtje in de diepvries. Smullen maar!
Maak je deze snelle en makkelijke banaan ijspralines ook eens?
Tag mij op sociale media (@innersparkle.be op Instagram of Innersparkle op Facebook). Ik zie graag jullie resultaten en ik feature je foto op mijn stories.