fbpx

Ice tea bar in Oostende bij Thee met een verhaal

3K

Vanaf vandaag vind je in Oostende een super leuke ice tea bar bij Thee met een verhaal. Je kan er dagelijks kiezen uit 4 verschillende ice tea’s of mocktails.

Ik ben alvast fan van de thee bar, of T-Bar zoals ze hem zelf noemen.

In de winkel vind je ook herbruikbare flessen waarin je thuis je ice tea kan klaarmaken. Koop je daar je herbruikbare fles, dan wordt die gratis gevuld met één van de lekkere ice-tea’s.

Nadia, thee sommelier, geeft je ook graag uitleg over de verschillende thee’s. Wil je thuis aan de slag, dan helpt ze je ook graag verder met tips om zelf je ice-tea’s te maken.

Zelf heb ik al 2 herbruikbare flessen gekocht bij Thee met een Verhaal en daar ben ik zeer tevreden van. Ik schreef er al eerder over in het artikel over fruitinfusies en ijsthee.

Ga je een dagje naar de zee, dan is het dus ideaal om eerst even langs te gaan bij Thee met een Verhaal. Schaf je een fles aan en laat ze meteen gratis vullen. Thee voor de hele dag!

Wil je liever gewoon een glaasje ice tea gaan drinken? Dat kan natuurlijk ook. Maar ook daar wordt er aandacht besteed aan het ecologisch aspect. Je krijgt je drankje uit een biologisch afbreekbaar bekertje met een rietje dat gemaakt is van riet.

Ga jij ook ‘n keertje langs? Je vind de T-bar vlakbij het Kursaal in Oostende.

ice tea bar oostende

Gisteren was ik aanwezig bij het launch event. We werden verwend met – uiteraard – lekkere ice tea’s, een aperitiefje op basis van thee en cava en heel veel lekkers.

Wil je even meekijken hoe dat er aan toe ging? Hier enkele sfeerbeedjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close