Een koude, regenachtige herfstdag. Ideaal voor een namiddagje voor de tv, onder een dekentje en een warme chocolademelk. Dit keer niet zomaar een chocolademelk. Ik maakte een gezondere versie, zonder geraffineerde suikers en ik pimpte mijn chocolademelk met de Cinnamon latte spices van Mill & Mortar, een kant en klare mix om je chocoladmelk (maar ook koffie of melk) wat extra pit te geven.
Deze Cinnamon latte spice blend heeft als basisspecerij kaneel, aangevuld met gember, nootmuskaat en een pittige toets van chili.
De blend is 100% natuurlijk en bevat geen suikers, melkpoeder of andere additieven.
Hoe maak je deze chocolademelk?
Ingrediënten
- 500ml amandelmelk of gewone melk
- 60 gram donkere chocolade (min 70% cacao)
- 1/2 tot 1 theelepel agave – naar eigen smaak
- 1 theelepel Cinnamon latte spices
Bereiding
- Warm je melk op in een steelpannetje en smelt er de chocolade in.
- Voeg agave toe naar eigen smaak
- Voeg de Cinnemon latte spices toe en klop op
Geniet er van!