Quiche met zalm en broccoli

977

Of je nu zin hebt in een weelderige brunch, een lichte lunch, of een smakelijk avondmaal, deze quiche past perfect op elk moment van de dag. Serveer het als hartig hoofdgerecht naast een frisse groene salade, of snijd de quiche in kleine stukjes als onderdeel van een feestelijke brunch..

Ik maakte deze quiche met een plantaardig alternatief voor kookroom: Inex Haver Cuisine, lekker en licht verteerbaar. Dit is een plantaardig alternatief, dus ook te gebruiken in vegan recepten.

Het recept van deze quiche:

Nog geen beoordelingen

Vond je het lekker?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Quiche met zalm en broccoli

Tip: Serveer met een slaatje
porties 4 personen

Benodigdheden

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • 200 gram gerookte zalmsnippers
  • 1 kleine broccoli
  • 4 eieren
  • 300 ml Inex Haver Cuisine
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 el gedroogde dragon
  • Peper

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de broccoli in roosjes en stoom ze gaar.
  • Bedek een bakvorm met het vel bladerdeeg. Schik de broccoli roosjes op het bladerdeeg, samen met de zalmsnippers.
  • Doe de eitjes, de Inex Haver Cuisine, kruiden en de peper in een shaker en meng goed.
  • Giet het mengsel over de zalm en broccoli.
  • Strooi er de kaas over en bak gedurende 40 minuten in de oven.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?
★★★★★

Meer inspiratie en eenvoudige recepten zoals deze quiche met zalm en broccoli?

social shareVolg mij op Instagram @innersparkle.be voor meer inspiratie en snelle, eenvoudige recepten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close