11 cadeau’s voor foodies

694

Het is weer de tijd van het jaar: cadeautjes! Vind je het niet altijd even makkelijk om een geschikt cadeau te vinden? Ik help je op weg met enkele top cadeautjes voor foodies waar je gegarandeerd mee scoort.

5 x cadeau’s voor foodies onder de 30 euro

1. Pasta machine

Niets lekkerder dan zelfgemaakte pasta. Met een pasta machine een fluitje van een cent, en zeker voor foodies. Deze machine van Cenocco vind je bij Bol.com.

pasta machine

2. Pukka thee cadeaubox

Hoe mooi zijn de geschenkdozen van Pukka thee? Daarmee maak je elke theeliefhebber blij, want ze zijn natuurlijk niet alleen mooi, de thee is ook heerlijk. Verkrijgbaar bij Bol.com

3. Prachtige retro keukenweegschaal

Niet alleen praktisch, het oogt mooi in de keuken. Deze knapperd vind je bij Bol.com

4. Gepersonaliseerde serveerplank

Uitpakken met een persoonlijk cadeau werkt altijd goed. Deze prachtige houten serveerplank kan je laten personaliseren met je eigen tekst, bvb de naam van de ontvanger.

5.Premium Bio Olijfolie van il circolo

Bekroonde topkwaliteit van il circolo – Extra Virgin Olive Oil – 100% Siciliaans. Je kan de olijfolie hier vinden.

premium bio olijfolie

6. Monin koffie siropen

Zoek je een wat kleiner geschenk, voor +/- 15 euro heb je deze geschenkset van Monin met 5 verschillende siropen. De siropen pimpen elke koffie of ander warm drankje.

6 x cadeau’s voor foodies onder de 50 euro

7. Lederen bbq handschoenen

Naast de gepersonaliseerde serveerplank zijn ook deze gepersonaliseerde handschoenen een super mooi geschenk voor de BBQ liefhebber of buitenkok.

8. Melkopschuimer

De mooiste lattĂ©’s maken? Niet alleen voor koffie maar ook voor een chai lattĂ© of mathca lattĂ©.

Dat doe je met een goede melkopschuimer. Een betaalbare en degelijke melkopschuimer is deze van Kitchen Brothers.

9. Cosy & Trendy set tapaskommetjes met draaitafel

Wie houdt er niet van tapas? En als je ze nog eens mooi kan serveren zijn ze nog zo smakelijk. Deze draaitafel van Cosy & Trendy met verschillende kommetjes oogt prachtig op je tafel.

10. Kookboek Simpel van Ottolenghi

Een topper onder de kookboeken en een kookboek dat in iedereen z’n kast moet staan die een beetje houdt van koken is het kookboek ‘Simpel’ van Ottolenghi. Het is een groot en stevig boek boordevol lekkere recepten van de bekende Londonse chef Ottolenghi, bekend als de man die broccoli sexy wist te maken.

11. Elektrische bordenwarmer

Warm eten moet je warm serveren en in koude borden is je eten te snel afgekoeld. Deze elektrische bordenwarmer warmt je borden snel op en er is plaats voor 10 borden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close