De makkelijkste rijsttaart ooit – recept

37.5K

Een geliefd vieruurtje wanneer de kinderen hier zijn en ze maken het met veel plezier zelf: deze super easy rijsttaart. Makkelijker dan dit wordt het niet!

Wat heb je nodig voor deze makkelijke rijsttaart?

Ik gebruik voor deze rijstpap blikken rijstpap, maar in sommige supermarkten vind je ook rijstpap in de versafdeling. Dit is volledig naar eigen keuze. Ik gebruik 2 grote blikken, dat is gelijk aan 800 gram.

4.6 van 19 beoordelingen

Vond je het lekker?

Klik op de sterren om het recept te beoordelen

Makkelijkste rijsttaart ooit

Snel een taartje nodig? Deze rijsttaart staat in no-time op tafel.
porties 10
Bereidingstijd 5 mins
Kooktijd 45 mins

Benodigdheden

  • Taartvorm van 22cm
  • Keukenrobot of mixer

Ingrediënten

  • 2 blikken rijstpap (800 gram)
  • 45 gram zelfrijzende bloem
  • 3 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker

Instructies

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Meng de rijstpap met de eitjes, vanillesuiker en de gezeefde bloem.
  • Doe in een ronde silicone bakvorm
  • Plaats in de oven en bak 45 minuten op 180 graden.

Notities

Merk op, ik gebruik behalve de vanillesuiker geen extra suiker. Ik vind deze zoet genoeg want er zit ook al suiker in de rijstpap. Maar je kan dit altijd naar eigen smaak toevoegen.
Gerecht: Zoetigheden
Zoekwoord: Taart, Tussendoortje

Hoeveel sterren geef jij dit recept?
★★★★★

makkelijke en snelle rijsttaart

Meer inspiratie voor snelle en eenvoudige recepten zoals deze rijsttaart?

social shareVolg mij op sociale media (@innersparkle.be op Instagram of Innersparkle op Facebook). Ik geef je makkelijke en eenvoudige receptjes die iedereen kan maken.

Join the Conversation

  1. 5 stars
    Bedankt voor het recept van de rijsttaart!

  2. Liesbeth says:

    5 stars
    Zo makkelijk, onze kinderen maken ze alleen.

  3. Anoniem says:

    5 stars
    Super lekker receptje en zo makkelijk

  4. 5 stars
    Heerlijk. Kreeg onverwacht visite en maakte deze rijstevlaan. Smullen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating




Close
Innersparkle © Copyright 2022. All rights reserved.
Close