Ingrediënten voor deze zomerse gember mocktail

  • 30ml gembersap (meer of minder naar smaak)
  • 60ml sinaasappelsap
  • 120ml spuitwater
  • 1 el maple syrup
  • 1 el limoensap
  • Enkele ijsblokjes
  • Voor de afwerking op het glas
  • 1 el limoensap
  • 1 el water
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel rietsuiker

Hoe maak je de mocktail?

Start met het maken van het suiker-kaneel randje op het glas.
Dit randje zorgt voor een zoete toets en een goede balans met de gember.

Meng 1el limoensap met 1el water, doe op een schoteltje en druk het glas erin.
Meng de kaneel en de rietsuiker, doe ook op een schoteltje en druk opnieuw het glas erin, laat wat opdrogen.

Vul het glas met de ijsblokjes, en voeg alle ingrediënten voor de mocktail toe. Werk af met een schijfje limoen.

Geniet er van!


Maak je deze mocktail ook eens? Tag mij op sociale media (@innersparkle.be op Instagram of Innersparkle op Facebook). Ik zie graag jullie resultaten en ik feature je foto op mijn stories.

Share: