Go Back
Nog geen beoordelingen

Broodpudding met chocolade stukjes

Heerlijke zoete broodpudding met chocolade stukjes, in een gezond jasje door gebruik van een suikervervanger.
Prep Time 15 mins
Cook Time 45 mins

Ingredients

  • 300 gram oud brood
  • 500 ml melk
  • 200 gram Pure Via Patisserie suikervervanger
  • 5 eieren
  • 1 tl kaneel optioneel
  • 75 gram chocolade puur, in stukjes

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Warm de melk lichtjes open voeg er de suiker aan toe. Roer goed.
  • Doe het brood in kleine stukjes en giet er de warme melk over.
  • Laat even weken en plet daarna met een vork.
  • Voeg de kaneel en de eieren toe aan het mengsel en meng goed door elkaar.
  • Voeg als laatste de chocoladestukjes toe.
  • Doe in een cake vorm en bak 45 minuten op 200 graden.
Gerecht: Dessert, Zoetigheden
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Cake, Chocolade, Tussendoortje