Go Back
5 van 5 beoordelingen

Broodpudding met chocolade stukjes

Heerlijke zoete broodpudding met chocolade stukjes, in een gezond jasje door gebruik van een suikervervanger.
Prep Time 15 minutes
Cook Time 45 minutes

Ingredients

  • 300 gram oud brood
  • 500 ml melk
  • 200 gram Pure Via Patisserie suikervervanger
  • 5 eieren
  • 1 tl kaneel optioneel
  • 75 gram chocolade puur, in stukjes

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Warm de melk lichtjes open voeg er de suiker aan toe. Roer goed.
  • Doe het brood in kleine stukjes en giet er de warme melk over.
  • Laat even weken en plet daarna met een vork.
  • Voeg de kaneel en de eieren toe aan het mengsel en meng goed door elkaar.
  • Voeg als laatste de chocoladestukjes toe.
  • Doe in een cake vorm en bak 45 minuten op 200 graden.
Gerecht: Dessert, Zoetigheden
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Cake, Chocolade, Tussendoortje