Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
5
van
5
beoordelingen
Broodpudding met chocolade stukjes
Heerlijke zoete broodpudding met chocolade stukjes, in een gezond jasje door gebruik van een suikervervanger.
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
45
minutes
mins
Ingredients
300
gram
oud brood
500
ml
melk
200
gram
Pure Via Patisserie
suikervervanger
5
eieren
1
tl kaneel
optioneel
75
gram
chocolade
puur, in stukjes
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden
Warm de melk lichtjes open voeg er de suiker aan toe. Roer goed.
Doe het brood in kleine stukjes en giet er de warme melk over.
Laat even weken en plet daarna met een vork.
Voeg de kaneel en de eieren toe aan het mengsel en meng goed door elkaar.
Voeg als laatste de chocoladestukjes toe.
Doe in een cake vorm en bak 45 minuten op 200 graden.
Gerecht:
Dessert, Zoetigheden
Cuisine:
Belgische keuken
Zoekwoord:
Cake, Chocolade, Tussendoortje