Go Back
+ servings
Nog geen beoordelingen

Quiche met zalm en broccoli

Tip: Serveer met een slaatje
Servings 4 personen

Equipment

Ingredients

  • 1 vel bladerdeeg
  • 200 gram gerookte zalmsnippers
  • 1 kleine broccoli
  • 4 eieren
  • 300 ml Inex Haver Cuisine
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 el gedroogde dragon
  • Peper

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de broccoli in roosjes en stoom ze gaar.
  • Bedek een bakvorm met het vel bladerdeeg. Schik de broccoli roosjes op het bladerdeeg, samen met de zalmsnippers.
  • Doe de eitjes, de Inex Haver Cuisine, kruiden en de peper in een shaker en meng goed.
  • Giet het mengsel over de zalm en broccoli.
  • Strooi er de kaas over en bak gedurende 40 minuten in de oven.