Go Back
–+ servings
5 van 1 beoordeling

Havermoutwafels

Eenvoudige havermoutwafels, ideaal als ontbijt of eet ze als tussendoortje.
Servings 16 stuks

Equipment

Ingredients

  • 400 gram gemalen havermout je kan je havermout malen in de blender of met de staafmixer
  • 350 ml rijstmelk of gewone melk
  • 3 eieren
  • 1 el wijnsteenbakpoeder
  • 2 el honing
  • 2 rijpe bananen
  • 2 appels
  • Rozijnen optioneel

Instructions

  • Plet de bananen met een vork. Rasp de appels.
  • Meng daarna alle ingrediënten in de blender of gebruik de staafmixer.
  • Meng daarna indien gewenst de rozijntjes eronder. Je kan zelf kiezen hoeveel.
  • Bak elke wafel 3 minuten. Laat je ijzer gesloten! Als je het te vroeg wilt open doen, dan kunnen de wafels open gaan.
  • Afhankelijk van je wafelijzer moet je misschien iets langer of korter bakken. Probeer het even uit.