Go Back
+ servings
Nog geen beoordelingen

Chocoladetaart met frambozen

Kerstboompjes van chocoladecake met vulling van frambozen
Servings 8 stukken

Ingredients

  • 200 gram PureVia patisserie
  • 200 gram gesmolten roomboter
  • 4 eieren
  • snuf zout
  • 200 gram bloem
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 40 gram cacaopoeder
  • 250 gram diepvries frambozen

Instructions

  • Klop de boter en suiker op in de keukenmachine of gebruik een mixer.
  • Voeg één voor één de eieren toe
  • Voeg daarna het zout, de bloem, bakpoeder en de cacao toe en meng goed
  • Meng 1 eetlepel bloem onder de frambozen
  • Doe een deel van het beslag in een ronde bakvorm, beleg met het fruit en voeg de rest van het beslag toe.
  • Bak de cake in ongeveer 45 minuten op 160 °C. Let op, de tijd kan variëren van oven tot oven, hou de cake in de gaten en prik even met een stokje om te kijken of de cake gaar is.
  • Optioneel - Werk de cake punten af met Pure Via Stevia poeder voor het opdienen.
Gerecht: Dessert, Zoetigheden
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Cake, Chocolade