Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nog geen beoordelingen
Snelle appeltaart
Bretoense appeltaart, heel eenvoudig en snel te maken.
Servings
1
taart
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Ingredients
1
vel
taartdeeg
3
eieren
90
gram
boter
gesmolten
vanillestokje
de binnenkant
4
appels
35
gram
bloem of meel
ik gebruikte volkoren tarwemeel
130
gram
suikervervanger
of gebruik gewone suiker - ik gebruike hier Purevia Patisserie
Instructions
Klop de eieren op met de suiker(vervanger), het binnenste van een vanillestokje, de boter en de bloem.
Leg het bladerdeeg in de vorm en prik gaatjes met een vork.
Schil de appels en snij ze in kleine blokjes. Schik ze op het bladerdeeg.
Overgiet met het mengel en verdeel goed.
Bak 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Gerecht:
Dessert, Zoetigheden
Cuisine:
Franse Keuken
Zoekwoord:
Appel, Taart