Go Back
+ servings
Nog geen beoordelingen

Snelle appeltaart

Bretoense appeltaart, heel eenvoudig en snel te maken.
Servings 1 taart
Prep Time 15 minutes
Cook Time 40 minutes

Ingredients

  • 1 vel taartdeeg
  • 3 eieren
  • 90 gram boter gesmolten
  • vanillestokje de binnenkant
  • 4 appels
  • 35 gram bloem of meel ik gebruikte volkoren tarwemeel
  • 130 gram suikervervanger of gebruik gewone suiker - ik gebruike hier Purevia Patisserie

Instructions

  • Klop de eieren op met de suiker(vervanger), het binnenste van een vanillestokje, de boter en de bloem.
  • Leg het bladerdeeg in de vorm en prik gaatjes met een vork.
  • Schil de appels en snij ze in kleine blokjes. Schik ze op het bladerdeeg.
  • Overgiet met het mengel en verdeel goed.
  • Bak 40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Gerecht: Dessert, Zoetigheden
Cuisine: Franse Keuken
Zoekwoord: Appel, Taart