Go Back
+ servings
Nog geen beoordelingen

Ricotta citroen cake

Deze super makkelijke ricotta citroen cake maak je in slechts een paar minuutjes.
Servings 6 stukken
Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes

Equipment

Ingredients

  • 225 gram ricotta
  • 75 gram suiker of suikervervanger
  • 2 eitjes
  • 25 gram bloem
  • 1 tl vanille poeder
  • 1 citroen rasp de citroen
  • 1 tl bloemenhoning

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 180 graden - hetelucht.
  • Rasp de citroen en meng de citroenrasp met het vanille poeder en de bloemenhoning.
  • Mix de eitjes, suiker en het citroenmengsel tot je een lichtgele, luchtige massa krijgt.
  • Meng daarna voorzichtig de ricotta eronder.
  • Als alles goed gemengd is, voeg de bloem toe en meng kort.
  • Stort uit in een ingevette bakvorm (of gebruik bakpapier) en bak 20-25 minuten op 180 graden.