Go Back
+ servings
Nog geen beoordelingen

Chocolade ganache taartjes

Heerlijke chocolade ganache taartjes met voorgemaakte bodempjes = super snel klaar
Servings 6 taartjes
Prep Time 5 minutes
Tijd om af te koelen 30 minutes
Total Time 35 minutes

Ingredients

  • 6 voorgemaakte taartbodems verkrijgbaar van Jos Poell - o.a. bij AH
  • 50 ml kokosmelk
  • 5 gram pure cacao
  • 60 gram pure chocolade
  • 1 el ahornsiroop
  • 1 mespunt vanillepoeder
  • kokosvlokken optioneel

Instructions

  • Voeg de kokosmelk, cacao en het vanillepoeder toe in een steelpannetje en kook 5 minuten
  • Zet het vuur af en voeg de chocolade en ahornsiroop toe en meng goed.
  • Giet in de vormpjes.
  • Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.
  • Werk eventueel af met kokosvlokken.
Gerecht: Dessert, Tussendoortjes, Zoetigheden
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Chocolade, Comfort food, Dessert, Taart