Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nog geen beoordelingen
Suikervrije madeleines
Heerlijke klassieke madeleines, met gebruik van een 1 op 1 suikervervanger - smaakt als de originele madeleintjes.
Servings
12
stuks
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Equipment
1
Madeleinevorm
ik gebruik deze vorm
Ingredients
100
gram
boter
100
gram
bloem
90
gram
suikervervanger
Pure via of alternatief - 1 op 1 vervanger
4
gram
bakpoeder
2
eieren
0,5
citroen
sap
Instructions
Verwarm de oven voor op 200 graden
Smelt de boter in een klein pannetje op een laag vuur - de boter mag niet te warm worden
Meng de bloem, suikervervanger en bakpoeder
Doe er de eieren bij en meng tot een homogeen beslag
Doe er de het sap bij van een halve citroen
Als de boter wat afgekoeld is, voeg deze bij het beslag en meng goed
Gebruik een spuitzak om het deeg makkelijk in de vorm te doen.
Bak ongeveer 10 minuutjes. Hou de oven goed in de gaten want de baktijd verschilt van oven tot oven.
Gerecht:
Dessert, Tussendoortjes, Zoetigheden
Cuisine:
Franse Keuken
Zoekwoord:
Cake, Koeken, Tussendoortje