Go Back
+ servings
Nog geen beoordelingen

Makkelijke rabarber-aardbei taart

Snelle en makkelijke rabarber-aarbei taart met kruimeldeeg
Servings 4 personen
Prep Time 10 mins
Cook Time 30 mins

Ingredients

  • 1 vel kruimeldeeg
  • 130 gram rabarber in stukjes
  • 130 gram aardbeien in stukjes
  • 30 gram zusto of suiker
  • 15 gram bloem
  • 3 el amandelmeel

Instructions

  • Verwarm je oven voor op 180 graden.
  • Meng de rabarber, aardbei, bloem, zusto en 2 eetlepels van het amandelmeel.
    meng aarbei, rabaarber
  • Leg de kruimeldeeg in je vorm en duw goed aan. Knip het teveel aan deeg weg en hou opzij voor de afwerking.
  • Strooi het overige amandelmeel over de bodem van je taart.
  • Voeg daarna het mengels toe.
  • (Optioneel) Duw enkele figuurtjes uit de restjes van je kruimeldeeg en leg deze op je taart.
    aardbei rabarber taart kruimeldeeg
  • Bak 30 minuten op 180 graden.
Gerecht: Dessert
Cuisine: Belgische keuken
Zoekwoord: Fruit, Taart