Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nog geen beoordelingen
Bladerdeegstengels met prosciutto & pesto
Een heerlijk aperitiefhapje die snel klaar is én met weinig ingrediënten
Servings
8
stuks
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Ingredients
80
gram
Parmezaanse kaas
60
gram
pijnboompitten
1
teentje look
60
graam
verse basilicum
blaadjes én takjes
1.5
dl
fijne olijfolie
0,5
citroen
zout
peper
1
rol
bladerdeeg
4
plakken prosciutto
Instructions
Pesto
De pesto maak je volgens
het recept van Jeroen Meus
Bladerdeegstengles
Verwarm de oven voor op 200 graden
Rol het vel bladerdeeg open en besmeer in de midden met pesto
Beleg de pesto met de prosciutto
Vouw het bladerdeeg dicht en snij in repen. Dit gaat goed met een scherp mes of gebruik een schaar.
Leg de repen op de bakplaat en draai ze voorzichtig met een twist
Bak ongeveer 15 minuten (tot goudbruin) op 200 graden.
Video
Gerecht:
Hapjes