Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nog geen beoordelingen
Vegan Burrito
Mexicaanse Burrito met plantaardig bio gehakt. Recept voor 2 à 3 personen.
Servings
2
personen
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Ingredients
1
pakje Bio gehakt van SoFine
Volkoren wraps
1
klein blikje
rode kidneybonen
uitgelekt en afgespoeld
1
tomaat
in blokjes gesneden
0,5
groene paprika
in blokjes gesneden
1
ui
fijngesneden
1
klein blikje
mais
150
gram
ijsbergsla
fijngesneden
1
el
Mexicaanse kruiden
1
teentje
look
gehakt
1
el
olijfolie
1
el
tomatenpuree
Instructions
Verhit een grote pan op middelhoog vuur met wat olijfolie.
Voeg de ui, knoflook, paprika en tomaat toe en stoof aan tot de ui glazig is.
Voeg het gehakt toe en laat even bakken.
Voeg de rode bonen, mais, tomatenpuree en Mexicaanse kruiden toe en meng goed. Laat het geheel nog 5 minuten sudderen.
Verwarm de wraps - dit kan in de oven of een 30-tal seconden per wrap in de microgolfoven
Leg een wrap op een bord, schep het gehaktmengsel in het midden en voeg wat ijsbergsla toe. Rol de wrap op tot een burrito.
Gerecht:
Hoofdgerechten, Lunch
Cuisine:
Mexicaanse keuken
Zoekwoord:
Comfort food, Gezond, Plantaardig, Vegan, Vegetarisch