Go Back
+ servings
5 van 2 beoordelingen

Cointreau-truffelkoekjes

Heerlijke cointreau-truffelkoekjes van Belinda Macdonald - Uit het boek "Belinda's homemade cookies"
Servings 15 koekjes
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes

Ingredients

  • 35 gram boter op kamertemperatuur
  • 80 gram fijne suiker
  • 80 gram fijne patisseriebloem
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 30 gram cacao
  • 15 ml cointreau
  • poedersuiker

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 170 graden
  • Meng de boter en de suiker in een kom en voeg het ei toe.
  • Zeef de bloem, het bakpoeder en de cacao samen in een kom en voeg ook dit toe.
  • Doe de cointreau bij het mengsel en meng alles goed door elkaar.
  • Wikkel het deeg in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
  • Giet de poedersuiker in een brede kom.
  • Haal het deeg uit de koelkast en draai met je handen bolletjes van ongeveer 3 centimeter doorsnee.
  • Rol de bolletjes door de poedersuiker, zorg dat ze volledig bedekt zijn.
  • Leg de bolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Gerecht: Zoetigheden
Cuisine: Franse Keuken
Zoekwoord: Chocolade, crinkle chocolate cookies, crinkle koekjes