Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nog geen beoordelingen
Makkelijke rabarber-aardbei taart
Snelle en makkelijke rabarber-aarbei taart met kruimeldeeg
Servings
4
personen
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
30
minutes
mins
Ingredients
1
vel
kruimeldeeg
130
gram
rabarber
in stukjes
130
gram
aardbeien
in stukjes
30
gram
zusto
of suiker
15
gram
bloem
3
el
amandelmeel
Instructions
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Meng de rabarber, aardbei, bloem, zusto en 2 eetlepels van het amandelmeel.
Leg de kruimeldeeg in je vorm en duw goed aan. Knip het teveel aan deeg weg en hou opzij voor de afwerking.
Strooi het overige amandelmeel over de bodem van je taart.
Voeg daarna het mengels toe.
(Optioneel) Duw enkele figuurtjes uit de restjes van je kruimeldeeg en leg deze op je taart.
Bak 30 minuten op 180 graden.
Gerecht:
Dessert
Cuisine:
Belgische keuken
Zoekwoord:
Fruit, Taart