Go Back
+ servings
4.38 van 83 beoordelingen

Makkelijkste rijsttaart ooit

Snel een taartje nodig? Deze rijsttaart staat in no-time op tafel.
Servings 10
Prep Time 5 minutes
Cook Time 45 minutes

Ingredients

  • 2 blikken rijstpap (800 gram)
  • 45 gram zelfrijzende bloem
  • 3 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker

Instructions

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Meng de rijstpap met de eitjes, vanillesuiker en de gezeefde bloem.
  • Doe in een ronde silicone bakvorm
  • Plaats in de oven en bak 45 minuten op 180 graden.

Notes

Merk op, ik gebruik behalve de vanillesuiker geen extra suiker. Ik vind deze zoet genoeg want er zit ook al suiker in de rijstpap. Maar je kan dit altijd naar eigen smaak toevoegen.
Gerecht: Zoetigheden
Zoekwoord: Taart, Tussendoortje