Dit hapje ziet eruit alsof het veel werk is, maar eigelijk is het in een mum van tijd klaar.
Voor deze hartige wafelhapjes gebruik ik Brusselse wafels uit de diepvries. Je kan ze vinden in verschillende supermarkten. Maak je ze liever zelf, dat kan natuurlijk ook.
Met 2 Brusselse wafels heb je 12 hapjes.

Vond je het lekker?
Klik op de sterren om het recept te beoordelen
Hartige wafelhapjes met zalm, noordzeesalade en tomaatjes
Een snel hapje voor bij het aperitief, met brusselse wafels, maar dan een hartige variant.
Ingrediënten
- 2 Brusselse wafels uit de diepvries (of je kan ze zelf maken)
- kerstomaatjes
- gerookte zalm
- noordzeesalade
Instructies
- Verwarm de wafels 3 à 4 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven, zo worden ze heerlijk krokant.
- Snijd de wafels in reepjes volgens de vakjes van de wafels, zo heb je per wafel 6 strookjes
- Snijd de kerstomaatjes in 2 en de zalm in reepjes
- Beleg de reepjes wafel met zalm, kerstomaatjes en noordzeesalade
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
★★★★★
Meer inspiratie, snelle & eenvoudige recepten, kookvideo’s en dagdagelijkse kook- en bak tips.
Volg mij op Instagram